Taxi opleidigscentrum heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het geven van auto, motor,scooter taxi en e achter b rijlessen. Door onze ervaring hebben wij een grote klantenkring opgebouwd in Noord holland: Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Diemen, Hoofddorp, Haarlem Hoorn, Purmerend en Zaandam. Onze Rijschool is gevestigd in Amsterdam osdorp en Lijnden. 

Je krijgt autorijles in een rookvrije Toyota, Volkswagen, Volkswagen Golf 7 of een elektrische Toyota. Ons hoofddoel is om jou op te leiden tot een sociale, vlotte, zelfstandige en veilige verkeersdeelnemer. Dit doel bereiken we door iedere leerling een goede aangepaste instructie te geven.

$

Hyundai elektrisch auto

$

Seat copra elektrisch auto

$

Volkswagen golf 7 schakel

$

Volkswagen golf 7 schakel

$

Toyota Corolla automaat

$

Toyota auris automaat

$

Toyota Yaris automaat

Dan kun je ook altijd voor onze spoedcursus kiezen! Als je contact met ons opneemt vertellen we je tarieven daar graag meer over, of neem zelf een kijkje op de prijzen pagina.

R

een erkende rijschool in noord holland

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past?

Neem dan een intake les

Leer professioneel taxichauffeur worden met onze complete taxi opleiding in slechts 3 dagen. Bij taxi opleidingscentrum bieden wij hoogwaardig en gespecialiseerd onderwijs aan om je klaar te stomen voor een succesvolle carrière in de taxi-industrie. Onze ervaren instructeurs zorgen voor een uitgebreide training, waarbij je alle vaardigheden en kennis leert die nodig zijn om een veilige en betrouwbare chauffeur te worden. Met onze intensieve en efficiënte aanpak kun je binnen korte tijd jouw taxidiploma behalen en de weg op gaan als een deskundige chauffeur. Meld je vandaag nog aan en start jouw avontuur in de taxibranche.

N

Theoriecursus

N

Praktijkles

N

Chauffeurskaart

N

Combinatiecursus

N

Trambaanontheffing

N

Praktijk examens

schrijf je vandaag in

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een intake les. De proefles kost nu tijdelijk €50,- en voor taxi € 65,- De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

praktijklestheoriecursus

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.