Compleet

N

Taxi theoriecursus

N

Taxi chaufeurkaart

N

Taxi combinatiecursus

N

Taxi trambaanontheffing

N

Taxi praktijk lessen

Registereer vandaag

Compleet cursus

Maak je klaar om een compleet bekwame taxichauffeur te worden! Onze uitgebreide taxi cursus biedt een duidelijke uitleg en essentiële informatie om je voor te bereiden op het behalen van je taxi chauffeurskaart. Leer alles wat je moet weten, van de taxi theoriecursus tot de praktijklessen, en word een professional in slechts #3 dagen. Registreer vandaag nog en start je opleiding bij het Taxi Opleidingscentrum. Voor al jouw taxiopleidingen!

Taxi compleet cursus

Word een complete taxichauffeur met onze uitgebreide taxi cursus informatie! Hier bij het Taxi Opleidingscentrum bieden we een duidelijke uitleg en essentiële informatie om je voor te bereiden op het behalen van je taxi chauffeurskaart. Leer alles wat je moet weten, van de taxi theoriecursus tot de praktijklessen, en word een professional in slechts #3 dagen. Registreer vandaag nog en start je opleiding bij het Taxi Opleidingscentrum. Voor al jouw taxiopleidingen!

taxi rijden

klanten zeggen

Bij de beste rijschool slaag je in één keer voor zowel je theorie als praktijk! Word een complete taxichauffeur met onze uitgebreide taxiopleiding. Leer alles wat je moet weten, van de taxi theoriecursus tot de praktijklessen.

Simon Dronten

Een spoedcursus waarin je zowel je theorie- als praktijkexamen haalt! Ik wil graag alle steun en dankbaarheid uitspreken naar het Taxi Opleidingscentrum. Jullie hebben me geholpen om mijn doel te bereiken en een bekwame taxichauffeur te worden. Dankjewel.

 

Yakoup Hammuni

Schrijf je in bij onze schitterende rijschool en wij zullen je goed helpen op weg naar het behalen van je taxi chauffeurskaart. Met onze uitgebreide taxiopleiding, inclusief theoriecursus en praktijklessen, word je in slechts #3 dagen een complete taxichauffeur. Kies het pakket dat het beste bij jou past en start vandaag nog je opleiding bij het Taxi Opleidingscentrum. 

Johan willems

schrijf je vandaag in

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Neem dan een intake les. De proefles kost nu tijdelijk €50,- en voor taxi € 65,- De instructeur heeft na een proefles een goed beeld van jouw rijvaardigheid, aanleg en inzicht. Hij zal je dan adviseren welk pakket het beste bij jou past.

praktijklestheoriecursus

Deze website maakt gebruik van cookies. Als u deze site blijft gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.